fullsizeoutput_ae7.jpeg
boek nu een gratis proefles!

Natuurlijk is de eerste kennismaking met de docent en het drumstel bij ons gratis. De drumschool is ook ingericht om professioneel online drumlessen te geven met verschillende camera hoeken en microfoons waardoor ook in deze gekke corona tijden lessen altijd door kunnen gaan, maar momenteel doen wij vrijwel alle lessen fysiek in de drumschool.

 

Omdat wij 6 dagen in de week lesgeven zijn wij telefonisch niet heel makkelijk te bereiken. Wij raden aan om gebruik te maken van onze onderstaande online agenda, of een whatsapp bericht te sturen naar 06-24199795 om een afspraak te maken. 

Onze fylosofie is dat muziekles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij werken niet uit standaard lesboeken waardoor wij de lessen kunnen aanpassen naar wat een leerling nodig heeft, hierdoor kunnen wij ook leerlingen met een beperking leren drummen en hier hebben wij ook veel ervaring mee.

 

Wij vinden dat ieder kind muziekles moet kunnen volgen en geld moet daarbij niet in de weg hoeven staan. Helaas kunnen wij niet werken met een ooievaarspas, en gratis kunnen wij het ook niet doen, maar waar mogelijk denken wij graag mee wat er wel mogelijk is binnen een budget.

Hopelijk tot snel in de drumschool!

drumschooldenhaag.JPG
Stefan van de Brug

Eigenaar van de drumschool en werkt van maandag t/m vrijdag.

Ivar de Graaf

Ex Within Temptation en nu drummer van Kingfisher Sky. Di en wo avond.

Jonas Nieuwenbroek

Jazz sessie drummer Jonas Nieuwenbroek geeft elke zaterdag drumles.

 
Contact

Drumschool Stefan van de Brug

Popradar Den Haag

Burgemeester Hovylaan 12

2552AW, Den Haag

​​

Tel: 06-24199795

email: info@drumschoolstefanvandebrug.nl​

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
© 2020. Stefan van de Brug