Ik liep altijd door het huis met alles wat geluid kon maken en kreeg op mijn 8ste mijn eerste drumles en ik ben nooit meer gestopt! Toen ik 15 was, wist ik al dat ik niets anders wou doen dan muziekles geven. Ik gaf privé lessen, workshop weekenden en losse lessen in mijn oefenschuur bij mijn ouders, even later ook gitaar groepslessen op basis scholen en later ook lessen bij Drumschool Cleuver.

 

Ik kwam er al heel snel achter dat ik lesgeven eigenlijk nog leuker vond dan het drummen zelf, en inmiddels heb ik al 10 jaarmijn eigen drumschool. Lesgeven is altijd mijn grootste passie geweest. Drummen is fantastisch, maar lesgeven en inspireren is voor mij een nog grotere passie!

Momenteel geef ik 50 privelessen per week, sta ik al 5 jaar op rij in de TOP 5 drumdocenten van de Benelux volgenslezers van de Slagwerkkrant en werd ik in 2015 verkozen tot de nummer 1 Drumleraar van de Benelux!

Niet alleen voor lesgeven, maar ook voor leren heb ik een grote passie! Ik heb altijd les gehad van een paar van de beste drummers van Nederland zoals Rob Kramer, Ruben van Roon en Richard Heijerman. Maar ook buiten de grenzen zoek ik altijd naar inspiratie, ik ben in 2017 naar Ierland gevlogen om te studeren met Mark Guiliana ( o.a. David Bowie ), Mike Johnston ( een van s'werelds beste docenten ) en Ash Soan ( o.a. Adele, Seal, Robbie Williams ) en in 2018 naar Duitsland voor een weekend voor drumdocenten met Benny Greb.

Ik vergeet nooit hoe het is om nieuwe dingen te leren en door mijzelf te blijven uitdagen, weet ik heel goed hoe leerlingen zich in de les voelen! En ik ben bezig met mijn studie tot kindercoach om mijn leerlingen nog beter te kunnen begeleiden

Naast het geven van drumlessen heb ik in 2018 mijn eigen drummethode, TINYRHYTHMBOX uitgebracht en heb ik samen met Oscar Knijff een online platform, Musicdott.com gelanceerd om muzieklessen en muziekscholen online te ondersteunen. Mijn passie voor leren, gezondheid en inspireren uit zich ook in mijn eigen Podcast voor muzikanten, De Finetuning Podcast en mijn blog op deze site.

over

Contact

Drumschool Stefan van de Brug

Popradar Den Haag

Burgemeester Hovylaan 12

2552AW, Den Haag

​​

Tel: 06-24199795

email: info@drumschoolstefanvandebrug.nl​

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020. Stefan van de Brug

whatsapp_PNG13.png