MIJN VERHAAL

Ik ben op mijn 8ste begonnen met drummen en begon met lesgeven in de schuur bij mijn ouders toen ik 15 jaar oud was. Ik kwam er al heel snel achter dat ik lesgeven eigenlijk nog leuker vond dan het drummen zelf, en inmiddels heb ik al sinds 2010 mijn eigen drumschool. Lesgeven is altijd mijn grootste passie geweest. Drummen is fantastisch, maar lesgeven is voor mij nog leuker!

Momenteel geef ik 50 privelessen per week, sta ik al 5 jaar op rij in de TOP 5 drumdocenten van de Benelux volgens de Slagwerkkrant en werd ik in 2015 zelfs verkozen tot de nummer 1 Drumleraar van de Benelux!

Niet alleen voor lesgeven, maar ook voor leren heb ik een grote passie! Ik heb altijd les gehad van een paar van de beste drummers van Nederland, ben in 2017 naar Ierland gevlogen om te studeren met Mark Guiliana ( o.a. David Bowie ), Mike Johnston ( een van s'werelds beste docenten ) en Ash Soan ( o.a. Adele, Seal ) en in 2018 naar Duitsland voor een weekend Drumteachers Camp met de enige echte Benny Greb.

Ik vergeet nooit hoe het is om nieuwe dingen te leren en door mijzelf te blijven uitdagen, weet ik heel goed hoe leerlingen zich in de les voelen!

Naast het geven van drumlessen heb ik in 2018 mijn eigen drummethode, TINYRHYTHMBOX uitgebracht en heb ik samen met Oscar Knijff een online platform, Musicdott.com gelanceerd om muzieklessen en muziekscholen online te ondersteunen. Mijn passie voor leren, gezondheid en inspireren uit zich ook in mijn eigen Podcast voor muzikanten, De Finetuning Podcast.

Contact

Drumschool Stefan van de Brug

Popradar Den Haag

Burgemeester Hovylaan 12

2552AW, Den Haag

​​

Tel: 06-24199795

email: info@drumschoolstefanvandebrug.nl​

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020. Stefan van de Brug