Contact

Drumschool Stefan van de Brug

Popradar Den Haag

Burgemeester Hovylaan 12

2552AW, Den Haag

​​

Tel: 06-24199795

email: info@drumschoolstefanvandebrug.nl​

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019. Stefan van de Brug

Over mij

Begonnen met lesgeven in de schuur bij mijn ouders toen ik 15 jaar oud was en inmiddels al sinds 2010 mijn eigen drumschool. Lesgeven is altijd mijn grootste passie geweest. Drummen is fantastisch, maar lesgeven is nog leuker!

Momenteel geef ik meer dan 50 privelessen per week en sta ik al 5 jaar op rij in de TOP 5 drumdocenten van de Benelux volgens de Slagwerkkrant en werd ik in 2015 zelfs verkozen tot de nummer 1 van de Benelux!

Niet alleen voor lesgeven, maar ook voor leren heb ik een grote passie! Ik heb altijd les gehad van een paar van de beste drummers van Nederland, ben in 2017 naar Ierland gevlogen om te studeren met Mark Guiliana ( o.a. David Bowie ), Mike Johnston ( een van s'werelds beste docenten ) en Ash Soan ( o.a. Adele, Seal ) en in 2018 naar Duitsland voor een weekend Drumteachers Camp met de enige echte Benny Greb.

Ik vergeet nooit hoe het is om nieuwe dingen te leren en door mijzelf te blijven uitdagen, weet ik heel goed hoe leerlingen zich in de les voelen!

Naast het geven van drumlessen heb ik in 2018 mijn eigen drummethode, TINYRHYTHMBOX uitgebracht en heb ik samen met Oscar Knijff een online platform, Musicdott gelanceerd om muzieklessen en muziekscholen online te ondersteunen. Mijn passie voor leren en gezondheid uit zich ook in mijn Podcast voor muzikanten, De Finetuning Podcast.

( foto is gemaakt op het Parkpop hoofdpodium met Friends Of The Family )

Muziek en live

Naast de band VUIGTUIG heb ik ook gespeeld met de bekende Haagse band Friends Of The Family.

 

Momenteel speel ik maandelijks met Bart en Jorte ( gitarist en bassist van VUIGTUIG ) als huisband in het tv programma, De Slag Om Het Ijspaleis en ben ik druk bezig met een nieuwe band, I AM LOTUS waarmee ik waarschijnlijk in de zomer van 2019 voor het eerst het podium op klim!